Restaurante și cafenele faine din București

on

Am petrecut ultimele patru zile în București. Ca de obicei, am legat utilul de plăcut. Weekendul l-am păstrat pentru a ne vedea cu rude și prieteni. Nu am vizitat prea mult, am socializat, am făcut planuri de călătorie pentru anul acesta, am povestit, am râs, am mâncat și băut multe cafele. Anul acesta probabil vom pleda pentru călătoriile scurte și dese. Nu de alta, dar ne-am dat seama că nu se mai resimte nimic din odihna trăită în cele 6 săptămâni petrecute în Asia, în decembrie și ianuarie. ☺️

Așadar, cum ne-am tot plimbat de la un local la altul, ne-am propus să scriem și un scurt articol cu ele.

Matrioska

O cafenea foarte faină, așa cum am scris și pe pagina de Facebook, oferă cafea gratuită și nelimitat pentru cei care lucrează acolo de luni-vineri. Mâncarea nu doar arată bine, ci este și super delicioasă, spațiul este mare, pe două nivele. Personalul super amabil și prezent.

M60

Aici am mâncat micul-dejun într-o dimineață. Am revenit și a doua zi, dar nu era plin. Spațiul e micuț, dar fain și cochet. Cafeaua este bună, la fel și mâncarea.

Narcoffee

Sunt două în București, noi am fost la cea de pe Magheru, tot pentru micul dejun. Ne-a plăcut atmosfera, faptul că e super luminoasă, mâncarea, cafeaua și personalul amabil.

Restaurant Sara

Restaurant cu specific italienesc, care are și o băcănie. Prietenii cu care am fost ne-au spus că acolo e cea mai bună pizza din oraș. Noi nu știm dacă e cea mai bună, că nu am încercat prea multe, dar într-adevăr, pizza de acolo este delicioasă… atât de delicioasă, încât nici am uitat să facem poze. Am găsit însă o imagine pe acest site și așa arată pizza lor:

La Trattoria Buongiorno

La Trattoria Buongiorno este un alt restaurant italienesc unde am uitat să fac poze, dar pe care îl recomand. 🙂 Cât timp eu am fost aici cu o prietenă, Cristi s-a văzut cu un grup la Lente Arcului, care spune el că a fost de asemenea foarte fain. Eu zic să nu ne credeți, mergeți să vedeți. 🙂

Primus

Primus este un pub foarte fain, în apropiere de locul unde ne-am cazat și unde am mers să bem bere, într-o seară. Ne-a plăcut tare mult, am și mâncat și clar mai revenim.

Journey

La Journey am tot mers, cam de fiecare dată când ajungem prin București, pentru că avem un prieten care are o obsesie pentru acest local. 🙂 🙂 Se știe el. Dincolo de asta, locul e fain, se pot ține și evenimente acolo, mâncarea este foarte bună și da, nu am poze, în schimb vin cu una pe care am făcut acolo împreună cu o parte dintre colegii de la Cortul Terapeutic.

Am mai mâncat într-o dimineață la La biblioteca, în Cișmigiu, prima oară pe o terasă la aer în 2019.

Dățile trecute, pe când am mai fost în capitală am mers la La Tarte și la Beans&Dots, localuri care de asemenea ne-au plăcut.

Încheiem aici cu promisiunea că data viitoare facem mai multe poze și că mai completăm acest articol.
Pentru a primi articole despre călătoria noastră te poți înscrie aici.

Dacă nu ai descărcat încă e-book-ul nostru gratuit, Călătorește în siguranță, te invităm să accesezi butonul de mai jos și să urmezi pașii.

Călătorește în siguranță

Descarcă e-book

Ne poți urmări și pe Facebook și Instagram.

Vrei să beneficiezi de reduceri la servicii pentru călătorie? Accesează aici pagina noastră de resurse și bucură-te de oferte la cazare, transport aerian și terestru.

Călătorii frumoase,

Ancuța


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.