O zi colorată la ArtBoxAstăzi am decis să mergem la ArtBox, în Siem Reap. Aceasta este una dintre multe activități faine care se pot face aici dincolo de Angkor Wat.

De obicei închiriem biciclete, dar azi era înnorat afară și parcă nu aveam chef. Am luat un tuk-tuk și în câteva minute am ajuns acolo.

Clădirea este situată la periferia orașului, departe de agitație. Am plătit intrarea, 15$/persoană și am mers la vizitat sau mai bine spus, la fotografiat.

La început a fost mai greu să intrăm în atmosfera de acolo. La fiecare pictură ai un model de poză despre cum ar trebuie să stai. Părea că e cam multă copilăreală în poze. În primă fază, cel puțin. După primele picturi ne-am intrat și noi în rol. Am râs și ne-am prostit ca niște copii.

Nu a fost aglomerat cât am fost noi acolo (când am plecat tocmai intra un grup de vreo 30 de turiști), așa că am putut să ne facem pozele în voie. Mai erau două cupluri, ei mai serioși, ele mai jucăușe, dar e destul de dificil să nu te bufnească râsul la un moment dat, oricât ai fi de serios.

ArtBox e un loc plin de culoare, tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați imaginația să zburde în voie. Noi ne-am distrat și am avut un început de zi amuzant și energizant. Mai ales dacă aveți copii mergeți cu ei. Sigur, sigur o să le placă.

Deci, rămâne cum am stabilit?

E ca și cum călătorești în timp și spațiu. Poți fi un personaj dintr-un desen animat, dintr-un tărâm de basm sau din alte timpuri.

Copiii din noi s-au super distrat azi.

Vă mai las cu o tură de poze, pentru că mi-a fost greu să selectez doar câteva.

Să aveți o zi așa cum vă doriți.


Hello!
Hop și noi!
Să tragi mâța de coadă. 🙂
National Geographic time.
Un pic de Veneția.La plimbare. 🙂
Am avut ocazia să dansez de capul meu la Fontana di Trevi.
Greu, greu.
Ea și el. 🙂
My favorite place. 🙂
Eu i-am zis că sunt mai înaltă. 🙂Am venit. Care sunt cele trei dorințe? 🙂
Ups!
Impresionant!
Machu Picchu.
Să ne jucăm.Un pahar de vin? 🙂
Apples and Gasoline. 🙂

Pentru a primi articole despre călătoria noastră te poți înscrie aici.
Dacă nu ai descărcat încă e-book-ul nostru gratuit, Călătorește în siguranță, te invităm să accesezi butonul de mai jos și să urmezi pașii.Călătorește în siguranță

Descarcă e-book

Ne poți urmări și pe Facebook și Instagram.Vrei să beneficiezi de reduceri la servicii pentru călătorie? Accesează aici pagina noastră de resurse și bucură-te de oferte la cazare, transport aerian și terestru.

Călătorii frumoase,
Ancuța


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.